Heb je een vraag? Ons team zit voor je klaar!

Professionele servicedesk, snelle reactieSUPPORT

5 vakantietips voor veilig WiFi
3 juli 2018
Wij zorgen voor werkgeluk op iedere werkplek!
13 augustus 2018

Referentiecase Swaans Communicatie

Resultaat

  • Office 365: altijd en overal veilig werken
  • Snel schakelen met de servicedesk
  • Deskundige ondersteuning op afstand en op locatie
  • Sneller werken door realtime online samenwerken
  • Ondersteuning voor een vast bedrag per maand
  • Goede begeleiding in de stap(pen) naar de cloud

“Vandaag de dag zijn we zoveel meer flexibel. We kunnen indien nodig thuis werken en samen aan de dezelfde documenten werken zonder tig versies heen en weer te mailen. Dit bespaart tijd en voorkomt fouten.”

Miriam Swaans
Swaans Communicatie

Van regelmatig uit de lucht naar altijd online!  

Swaans Communicatie is een tekstbureau uit Tilburg dat bedrijven helpt bij het structureel inzetten van relevante communicatie. Het vijfkoppige team schrijft creatieve en functionele teksten voor offline media en voor het web. “Succesvol samenwerken lukt alleen wanneer je kritisch naar elkaar durft te zijn”, vertelt Miriam Swaans, oprichter van het bedrijf. “En juist dat samenwerken is een belangrijk vertrekpunt binnen onze organisatie. Dat vraagt om goede en betrouwbare IT.”

Uitdaging

“Toen op ons bedrijventerrein de komst van glasvezel werd aangekondigd, sprong ik bijna een gat in de lucht, want onze ADSL-internetverbinding was van discutabel niveau”, gaat Miriam verder. “Onze server was bovendien al vrij oud en had ons al een paar keer in de steek gelaten door uit te vallen. Toen we een aantal keer voor langere tijd plat hadden gelegen en de oorzaak niet boven water kwam, hakte ik de knoop door. Het was tijd voor structurele verandering. IT moet toch vooral vóór je werken, vind ik. Ik deelde mijn kijk en ervaring met enkele collega-ondernemers. Iemand zei me dat ik niet verder hoefde te zoeken, maar IT Support Groep moest bellen.”

Oplossing

Zo gezegd, zo gedaan. Sander, IT-adviseur bij IT Support Groep bracht op locatie de huidige en gewenste situatie in kaart. “Er waren wat ‘verouderde’ werkplekken en tevens wilde ik altijd, 24/7, ‘mijn zaken’ kunnen raadplegen. Natuurlijk via een veilige weg. Het advies van Sander was dan ook om over te stappen naar de Cloud met Office365 en wat nieuwe apparatuur aan te schaffen. Hij gaf een eerlijk en transparant advies met diverse opties en ook de mogelijkheid om zaken gefaseerd uit te rollen. Dat gaf me vertrouwen!” Swaans Communicatie maakt gebruik van een beheercontract. Dit betekent dat zij altijd en overal een probleem kunnen melden. “Ik merk dat dit mij ook rust geeft”, licht Miriam toe. “Wij kunnen altijd schakelen met de servicedesk en indien nodig staat er snel iemand op de stoep. En ik weet wat de status is van mijn melding is door de verschillend e-mails die ik ontvang. Ja, dan blijkt wel weer hoe belangrijk goede en persoonlijke communicatie is.”

Met Office 365 werk je altijd en overal veilig. Waar je ook bent, vanaf kantoor, onderweg of thuis op de bank. Altijd met de laatste versie van jouw document. “Vandaag de dag zijn we hier zoveel meer flexibel. We kunnen indien nodig thuis werken en samen aan de dezelfde documenten werken zonder tig versies heen en weer te mailen. Dit bespaart tijd en voorkomt fouten. Als meer van onze klanten voor Office 365 kiezen, hebben we nog meer voordelen. Vooral het delen van documenten en het realtime online samenwerken, is dan top. En dan gaat het werk bovendien sneller. Deadlines zijn bij ons aan de orde van de dag en staan nooit ter discussie, dus alle tijdwinst is meegenomen”, sluit Miriam af.

Voor gerichte en persoonlijke communicatie – het team van Swaans Communicatie

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws!

Volg ons op social media en schrijf je in voor onze nieuwsbrief

IT Support Groep vindt het belangrijk om relaties in beeld te brengen. Hun ambities, passies en ervaringen vormen de basis van verhalen die wij vanuit IT Support Groep graag delen met andere bedrijven. Dit om juist anderen te inspireren en te laten zien welke oplossingen helpen.

Heb je vragen?

Wil je iets weten over één van onze diensten? Laat je gegevens achter en wij nemen snel contact met je op.

    place