Heb je een vraag? Ons team zit voor je klaar!

Professionele servicedesk, snelle reactieSUPPORT

Werkgeluk is een continu proces

Bij IT Support Groep vinden we dat iedereen altijd overal veilig moet kunnen werken. Alles draait om jou, de eindgebruiker. Wij geloven dat werkgeluk leidt tot een beter bedrijfsresultaat. Hiervoor is een efficiënt ingerichte werkplek noodzakelijk. Een werkplek dat uit onderzoek tot stand komt, waar écht over nagedacht wordt en met een zachte landing wordt geïmplementeerd in de organisatie.

In één werkweek communiceer je 2x zoveel met je collega’s dan met je partner.

Afgelopen 5 jaar zijn we 200% meer gaan samenwerken

Op een werkdag ben je 22% van je tijd documenten aan het zoeken.

Communicatie

Niet één werkdag is hetzelfde maar je hebt altijd terugkerende werkzaamheden. Acties waarbij je communiceert met collega’s, projectleden en externen. Kortom, we communiceren ons suf via verschillende kanalen en middelen. Maar wat als je die terugkerende taken en acties sneller kan doen? En hierin efficiënter kan communiceren op een eenduidige manier? Dan leg je de basis voor effectief samenwerken.

Samenwerken

De snelheid waarmee kennis en informatie gedeeld wordt drijft verandering. Zo wordt er heel wat af vergaderd en bestanden met verschillende versies via e-mail gedeeld. Al is dit vaak verrassend inefficiënt. Maar wat als je allemaal op dezelfde manier samen gaat werken en met dezelfde tools? Dan sta je continu op dezelfde manier met elkaar in contact en leg je de basis voor die belangrijke structuur.

Structuur

Alle informatie van vandaag de dag vraagt om een passende data- en sitestructuur, afgestemd op de bestaande organisatiestructuur. De kennis zit verdeeld door de organisatie. Maar wat als deze informatie via handige applicaties snel beschikbaar is voor iedereen? En ook nog eens eenduidig en overzichtelijk? Dan omarmt iedereen die structuur, werk je slimmer samen en verhoog je de productiviteit.

Productiviteit

Soms verdrink je in alle verzamelde informatie. Spoorloze bestanden, opgeslagen in mappen die al jaren niet meer geopend zijn. Het vinden van de juiste informatie is dan een tijdrovende klus. Maar wat als je efficiënter kan werken via één entree met één uniforme werkwijze? Dan verhoog je de productiviteit en beschik je over een op maat ingerichte werkplek die voldoet aan de vereiste veiligheid.

Veiligheid

Vandaag de dag wil je overal veilig werken, thuis, onderweg of op kantoor. Maar je bent je bewust van de risico’s, dus je pakt die mogelijkheid niet altijd. Maar wat als je je hier geen zorgen meer om hoeft te maken en vanaf ieder device zorgeloos kan inloggen? Met extra beveiligingsmaatregelen heb je snel toegang tot alle informatie en applicaties. Door zorgeloos te werken volgt werkgeluk vanzelf.

Werkgeluk

We zijn allemaal op zoek naar geluk. In vriendschap, familie, maar ook in ons werk. Het grootste deel van ons leven brengen we tenslotte door op de werkvloer. Het is dan ook belangrijk dat je optimaal kan functioneren. Want als je gelukkig bent in je werk, presteer je goed en ben je in staat kritisch te blijven op je eigen werkplek en werkgeluk. Wat leidt tot effectief samenwerken en goede communicatie.

Nieuwsgierig? Vraag een inspiratiesessie aan!

43% van alle cyberaanvallen zijn gericht op MKB.

Gemiddeld werkt iemand 75.000 uur in zijn/haar leven.

Per werknemer gaat €12.000,- per jaar aan productiviteit verloren.

In 10 stappen slimmer werken

Wil je meer informatie over Slimmer Werken?

Heb je vragen?

Wil je iets weten over één van onze diensten? Laat je gegevens achter en wij nemen snel contact met je op.

    place