Heb je een vraag? Ons team zit voor je klaar!

Professionele servicedesk, snelle reactieSUPPORT

Nieuw! Inspiratiesessies Slimmer Werken in 2020! Nieuwe data: meld je nu aan!
16 januari 2020
Terugblik eerste inspiratiesessie Slimmer Werken 2020 door Robert
20 februari 2020

Referentiecase VVBHUSAN BV

Resultaat

  • Standaardisatie en documentatie
  • Expertise op verschillende onderdelen
  • Wachtwoordbeleid en back-up plan
  • Samenwerking en parate kennis
  • Geplande en periodieke werkzaamheden Systeembeheer

“Ook blijkt de keuze voor Goud beheer van IT Support Groep een goede keuze. Doordat Yunus en Vincent gepland en periodiek over de vloer komen bij de verschillende vestigingen kennen zij als geen ander onze IT omgeving. Zij denken altijd mee, hebben écht een neus voor (dreigende) problemen en geven veel signalen af.”

Roger Pietersz
Operationeel manager bij VVBHUSAN

 

Waarom advies, vakwerk, service en IT samen hoog op de ladder staan

VVBHUSAN is een organisatie met meerdere verfgroothandels en speciaalzaken. Actief op de zakelijke markt met de bedrijven VVBHUSAN de Vrije Verfgroothandel, Sikkens Zuid Oost en VVBHUSAN Industrial Coatings. Daarnaast richt Verfland zich op particulieren voor alles dat met verven en behangen te maken heeft. Met in totaal 31 vestigingen vind je er een compleet assortiment professionele verf, gereedschap, verfspuitapparatuur en wand- en vloerafwerking. “Maar al is je assortiment nog zo goed, uiteindelijk zijn het onze mensen die het verschil maken,” vertelt Roger Pietersz, Operationeel manager en verantwoordelijk voor IT. Samen met zijn team levert hij iedere dag vakwerk. “En dat geldt ook voor de mensen van IT Support Groep. Zonder hun grote bereidheid om ons te volgen hadden we niet zoveel stappen gezet in onze professionalisering.”

Parate kennis en standaardisatie

VVBHUSAN zet zich elke dag in voor het waarmaken van de VVBHUSAN-belofte: samen echt vakwerk leveren. Of het nu gaat om het geven van advies of het op locatie leveren van de juiste materialen voor een klus. “En dit betekent dat we altijd in beweging zijn om het beste te realiseren,” gaat Roger verder. “En daar weten Sander van Stiphout, IT-adviseur en Kevin van Dijck, Coördinator Systeembeheer alles van. Sander en Kevin zijn twee belangrijke schakels in alle ontwikkelingen die bij VVBHUSAN spelen. Sander denkt actief mee als het gaat om onze (toekomstige) wensen, strategie en standaardisatie. Dit laatste is erg actueel omdat er door snelle groei en continue uitbreiding in vestigingen een wildgroei is ontstaan. Dit pakken we samen op en Sander geeft hier gevraagd en ongevraagd advies in. Zo hebben we ook het wachtwoordbeleid en back-up plan opnieuw ingericht en ziet hij erop toe dat dit uitgevoerd wordt. Daarnaast vind ik het prettig om Kevin hier maandelijks aan tafel te hebben. Met zijn parate kennis van systemen en mogelijkheden komen we als organisatie niet snel voor verrassingen te staan. Zo weten we ook precies welke projecten waar en wanneer gaan lopen en door wie deze opgepakt gaan worden. Al zijn de Systeembeheerders Yunus Karasahin en Vincent Ligtvoet gezichten die we hier vaak maar ook graag zien.”

Werkplekbeheer
“Je kan je vast voorstellen dat de IT-omgeving voor 130 collega’s dynamisch is en altijd ‘aan’ staat. Door standaardisatie, documentatie en de meest recente aanpassingen aan ons serverpark op ons hoofdkantoor zijn we op de goede (snel)weg. En ook blijkt de keuze voor Goud beheer van IT Support Groep een goede keuze. Doordat Yunus en Vincent regelmatig over de vloer komen bij de verschillende vestigingen kennen zij als geen ander onze IT-omgeving. Zij denken altijd mee, hebben écht een neus voor (dreigende) problemen en geven signalen af. Met maar één doel; het beste uit onze IT- omgeving halen! En zo wil ik onze slogan ‘omdraaien’ en afsluiten met: IT Support Groep doet het (IT) vakwerk en wij doen de rest.”

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws!

Volg ons op social media en schrijf je in voor onze nieuwsbrief

IT Support Groep vindt het belangrijk om relaties in beeld te brengen. Hun ambities, passies en ervaringen vormen de basis van verhalen die wij vanuit IT Support Groep graag delen met andere bedrijven. Dit om juist anderen te inspireren en te laten zien welke oplossingen helpen.

Heb je vragen?

Wil je iets weten over één van onze diensten? Laat je gegevens achter en wij nemen snel contact met je op.

    place