Heb je een vraag? Ons team zit voor je klaar!

Professionele servicedesk, snelle reactieSUPPORT

Waarschuwing: ben alert op e-mails/berichten via LinkedIn!
28 november 2019
Terugblik Amazon event Re:Invent2019 door Fred
19 december 2019

Referentiecase M.J. van Riel gaat de hoogte in, ook met haar IT

Resultaat

  • Iedere week dezelfde gezichten over de vloer
  • Snel schakelen met Systeembeheerders en servicedesk
  • Beheercontract: vast bedrag per maand
  • Goed advies, ondersteuning en begeleiding door IT-adviseur

“Mooi om te zien dat Systeembeheerders Robert en Roy onderdeel zijn van het team, hun expertise inzetten, meedenken en vasthouden aan onze IT ambitie.”

Frank Meijer
M.J. van Riel B.V.

De hoogte in!  

Wie kent de grote gele kranen niet? M.J. van Riel biedt klanten uit diverse markten een oplossing voor een horizontaal- of verticaal transportprobleem. Met haar zeer uitgebreid materieelpark maken ze vanuit het hoofdkantoor in Tilburg de belofte ‘Moving industries forward’ iedere dag waar. Hijsen, heffen, exceptioneel transport en/of industriële verhuizing? M.J. van Riel regelt het. En IT Support Groep? Die regelt met trots de IT van deze gele partner. Frank Meijer, Financieel Manager (met aandachtsgebied IT) vertelt je waarom. 

Geen ruis op de lijn

“We zijn zoveel meer dan een kraanbedrijf,” vertelt Frank. “Een bedrijf dat -al sinds de oprichting in 1946- als doel heeft om industrieën en sectoren vooruit te helpen. Inmiddels weten we dat vooruit helpen enkel kan met flexibiliteit, de juiste kennis en enthousiasme van onze medewerkers. Iets dat onze interne organisatie sterk vormt. Alleen zo kunnen we als organisatie groeien en onze klanten ontzorgen. Projecten kunnen in mijn ogen alleen optimaal worden uitgevoerd wanneer er zich geen enkele ruis op de lijn bevindt. Die ruis wil ik ook niet ervaren bij onze partners. En tot nu slaagt IT Support Groep daar prima in.”

Roadmap

Sinds 2 jaar is IT-adviseur Sander van Stiphout gespreks- en sparringpartner voor Frank. Hij heeft samen met Frank een roadmap opgesteld om de groeiambities van M.J. van Riel te ondersteunen én te borgen. De uitkomst? “Een upgrade van het serverpark, 24/7 ondersteuning met Goud beheer en snel schakelen als het nodig is,” vertelt Sander. “Met vertrouwen als basis ontzorgen we de hele organisatie, ook in het nieuwe pand in Moerdijk. Door de maandelijkse gesprekken leren wij de organisatie (steeds beter) kennen, weten we wat er speelt en bouwen we onze relatie verder uit,“ sluit Sander af.

Vliegende kiep

“De basis van ons netwerk en infrastructuur moet gewoon op orde zijn en onder controle,” gaat Frank verder. “Zo kunnen we 2 x per week vertrouwen en bouwen op Robert en Roy, Systeembeheerders die op vaste momenten ‘vliegende kiep’ bij ons zijn. Mooi om te zien dat zij onderdeel zijn van het team, hun expertise hier inzetten, meedenken en vasthouden aan onze IT ambitie. Zo kunnen wij ons focussen op onze groei en unieke specialistische projecten en bijpassende disciplines. De aanschaf in april dit jaar van een 700-tons telescoopkraan is hiervan een mooi voorbeeld. Zo groeien wij en groeit onze IT gepland mee!”

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws!

Volg ons op social media en schrijf je in voor onze nieuwsbrief

IT Support Groep vindt het belangrijk om relaties in beeld te brengen. Hun ambities, passies en ervaringen vormen de basis van verhalen die wij vanuit IT Support Groep graag delen met andere bedrijven. Dit om juist anderen te inspireren en te laten zien welke oplossingen helpen.

Heb je vragen?

Wil je iets weten over één van onze diensten? Laat je gegevens achter en wij nemen snel contact met je op.

    place