Heb je een vraag? Ons team zit voor je klaar!

Professionele servicedesk, snelle reactieSUPPORT

Feest: IT Support Groep bestaat 20 jaar!
11 mei 2020
Microsoft Teams: niet meer weg te denken uit onze dagelijkse werkzaamheden
30 juni 2020

Referentiecase Versteijnen Logistics Services B.V.

Resultaat

  • Expertise op verschillende (Cloud) onderdelen
  • Back-up met VEEAM
  • Ingebouwde redundantie naar Private Cloud

“Onze 24/7 wereld vraagt natuurlijk om zekerheid, bereikbaarheid en veiligheid. We kunnen het ons niet veroorloven om bedrijfsgegevens te verliezen. En onze IT- en back-upomgeving zijn hierin belangrijke schakels. Dat moet gewoon staan.”

Peter de Koning
ICT Manager bij Versteijnen Logistics Services B.V.

 

Altijd in beweging met een gefundeerde IT-omgeving en gegevensbeveiliging

Versteijnen Logistics is letterlijk onafgebroken in beweging. Het is niet voor niks dat ‘Feel Free to Grow’ het vertrekpunt is van de vele diensten van Versteijnen. “Met een eigen vloot én grote partnernetwerken leveren we van deur tot deur in heel Europa,” vertelt Peter de Koning, ICT manager bij Versteijnen Logistics. “Maar onze 24/7 wereld vraagt natuurlijk wel om zekerheid, bereikbaarheid en veiligheid. We kunnen het ons niet veroorloven om bedrijfsgegevens te verliezen. En onze IT- en back-upomgeving zijn hierin belangrijke schakels. Dat moet gewoon staan.”

Hoge beschikbaarheid

Eerder maakte Versteijnen gebruik van een DPM omgeving van HP. “Deze was verouderd en we wilden écht een volgende stap zetten,” gaat Peter verder. “IT Support Groep is als Tilburgse partner geen onbekende voor ons. Zij hebben al een deel van onze IT omgeving in beheer. Toen er een nieuwe server moest komen voorzien van redundante back-up, werd er door IT-adviseur Sander van Stiphout en Martijn Staps een advies en plan van aanpak opgesteld. Een hoge mate van beschikbaarheid was hierin één van de eisen.” De server werd (in de Corona tijd) gedropshipped en op afstand ingericht. Ook de back-op werd vanuit huis door Cloud specialist Martijn ingeregeld. “Met een back-up buiten het pand en ingebouwde redundantie naar de Private Cloud omgeving van IT Support Groep zijn we zeer tevreden over de ingezette oplossing van VEEAM en de aanpak.”
“De snelheid waarmee onze wereld zich ontwikkelt, wordt grotendeels mogelijk gemaakt door de bewegingsvrijheid die we creëren. Ik ben blij met de nieuwe inrichting en de wijze waarop we hierin hebben samengewerkt,” sluit Peter af.

Over IT Support Groep en VEEAM
IT Support Groep is Cloud & Service Provider van VEEAM. VEEAM is wereldwijd koploper op het gebied van back-upoplossingen die Cloud databeheer mogelijk maakt.

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws!

Volg ons op social media en schrijf je in voor onze nieuwsbrief

IT Support Groep vindt het belangrijk om relaties in beeld te brengen. Hun ambities, passies en ervaringen vormen de basis van verhalen die wij vanuit IT Support Groep graag delen met andere bedrijven. Dit om juist anderen te inspireren en te laten zien welke oplossingen helpen.

Heb je vragen?

Wil je iets weten over één van onze diensten? Laat je gegevens achter en wij nemen snel contact met je op.

    place