Heb je een vraag? Ons team zit voor je klaar!

Professionele servicedesk, snelle reactieSUPPORT

Workshops, trainingen, events en inspiratiesessies

Bij IT Support Groep delen we graag onze kennis met jou over actuele onderwerpen en relevante technologische ontwikkelingen. Maar ook geven we regelmatig praktische trainingen waarbij ‘slimmer en efficiënter werken’ centraal staat. Houd onze nieuwspagina in de gaten voor actuele data en/of schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Over onze ‘slimmer werken doe je zo’ sessie

ICT-middelen die leiden tot betere samenwerkingen en die productiviteit verhogen zijn niet meer weg te denken. Maar hoe bepaal je welke oplossingen het beste bij jouw bedrijf passen? De Customer Immersion Experience (CIE) biedt uitkomst. In deze exclusieve workshop ‘slimmer werken doe je zo’ krijg je inzicht in die verschillende oplossingen. Meer doen in minder tijd, daar gaat het om. Slimmer werken in de nieuwste vorm.

Tijdens de workshop bekijken we diverse scenario’s zoals slimmer vergaderen, handiger communiceren en effectief (samen)werken aan documenten. Tijdens de sessie ervaar je hoe technologie leidt tot betere samenwerking en een verhoogde productiviteit. Met oplossingen binnen Office 365 worden scenario’s tot leven gebracht. Denk daarbij aan Skype for Business, Yammer, SharePoint, OneNote etc. Geen uitgebreide demonstraties, maar juist zelf aan de knoppen van de nieuwste devices.

Deze workshop is kosteloos en een datum voor deze sessie plannen we graag in overleg met jou.

Bekijk onze video.

Over onze Office 365 trainingen

Wij willen dat jij als Office365 gebruiker alles uit je werkomgeving haalt. Dat jij dé mogelijkheden kent en benut! Natuurlijk staat onze servicedesk altijd voor je klaar bij vragen en/of problemen maar soms wil je ‘gewoon’ net iets meer weten. Overweeg in zo’n situatie dan een training van ons! Regelmatig geven we trainingen rondom de favoriete en nieuwste Office 365 programma’s. Denk daarbij aan SharePoint, Outlook en Microsoft Teams!

Over onze inspiratiesessies

In onze inspiratiesessies geven we ondernemers een niet alledaagse kijk in de toekomst. We doen dit om ogen te openen, te verwonderen en te verrassen. De specialisten van IT Support Groep bereiken dit door een actueel overzicht te geven over uiteenlopende trends en producten; Wat zijn de trends? Welke kansen zien wij? We volgen alle ontwikkelingen op de voet. De Microsoft HoloLens, Surface Studio en de nieuwste innovaties op het gebied van drones en IoT. Rondom deze innovatieve producten, diensten en inzichten organiseren we regelmatig inspiratiesessies.

Voordelen

De voordelen van onze workshops & trainingen:

  • Jouw kennis altijd up-to-date
  • Exclusieve ‘Slimmer werken doe je zo’ voor nog meer inzicht (kosteloos)
  • Haal meer uit jouw Office pakket met onze Office 365 trainingen
  • Laat je verrassen tijdens één van de inspiratiesessies

Wil je meer informatie over workshops / trainingen?

Heb je vragen?

Wil je iets weten over één van onze diensten? Laat je gegevens achter en wij nemen snel contact met je op.

    place