Heb je een vraag? Ons team zit voor je klaar!

Professionele servicedesk, snelle reactieSUPPORT

Risico analyse

Krijg inzicht in jouw (organisatie)risico’s.

In hardware, wachtwoorden, processen en menselijke handelingen liggen gevaren op de loer. Met een risico analyse van IT Support Groep maak je inzichtelijk welke dreigingen in jouw organisatie relevant zijn. En welke risico’s hiermee gepaard gaan. In de analyse stellen we het beveiligingsniveau vast en geven we advies over passende beveiligingsmaatregelen.

Als je de juiste beveiligingsmaatregelen neemt kan je veel ellende voorkomen. Kies je er bijvoorbeeld voor om jouw werkplekken door IT Support Groep te laten beheren? Dan kies je voor zekerheid én dat weet je zeker dat het met de security wel goed zit. Dat is wel zo handig met de huidige voorschriften en wetten. Denk daarbij aan Wet Meldplicht Datalekken en de EU wet General Data Protection Regulation.

Voordelen

De voordelen van een Risico analyse:

  • Geeft inzicht in jouw risico’s
  • Kwetsbaarheden en dreigingen vastgesteld
  • Helpt om onderbouwde beslissingen in beveiligingsmaatregelen te nemen
  • Draagt bij aan de continuïteit van jouw organisatie

De ICT is écht cruciaal voor de continuïteit van jouw organisatie. Dat brengt grote verantwoordelijkheden met zich mee als het gaat om je ICT én de eventuele risico’s.

Joost Merkx

Virussen, malware, spam en hackers.

Dit zijn mogelijke bedreigingen voor je netwerk en organisatie. En kunnen een verstoring in je ICT veroorzaken. Weten hoe jouw organisatie ervoor staat? Meer weten over onze risico analyse? Hoe wij dit aanpakken?

Heb je vragen?

Wil je iets weten over één van onze diensten? Laat je gegevens achter en wij nemen snel contact met je op.

    place