Heb je een vraag? Ons team zit voor je klaar!

Professionele servicedesk, snelle reactieSUPPORT

Internetlijnen

Als organisatie wil je beschikken over een stabiel, betrouwbaar zakelijk internet. Een internetlijn die genoeg capaciteit biedt voor jouw bedrijfsactiviteiten. Maar welke internetlijn past bij jouw organisatie? Wat is de beste optie en wat is beschikbaar in jouw werkgebied? IT Support Groep helpt je graag met het maken van een passende keuze.

Wij ondersteunen diverse type internetlijnen en verbindingen. Denk hierbij aan ADSL, VDSL, kabel en glasvezel. Natuurlijk zijn de mogelijkheden afhankelijk van jouw bedrijfslocatie en welk type verbinding er beschikbaar is.

Daarnaast is het belangrijk om te weten waar de internetlijn voor gebruikt gaat worden. Werkt jouw organisatie met applicaties in de cloud? Maak je gebruik van VoIP en digitale bedrijfssystemen zoals camerabewaking en toegangssystemen? Dan is een snelle internetlijn een must. We kunnen daarvoor zelfs een deel van de lijn ‘reserveren’. Haalt jouw collega dan een keer een groot bestand binnen, dan heeft dit geen invloed op de vitaliteit van eerder genoemde bedrijfsactiviteiten. Wel zo handig!

Voordelen

De voordelen van internetlijnen via IT Support Groep:

  • Een storing of probleem? Geen callcenters voor jou, wij hebben korte lijnen en afspraken met alle serviceproviders en nemen dit van jou over
  • Goed en passend advies over (toekomstige) mogelijkheden
  • Veel ervaring met diverse verbindingen
  • Goede inventarisatie vooraf op locatie
  • Heldere serviceafspraken

Wil je meer informatie over internetlijnen?

Heb je vragen?

Wil je iets weten over één van onze diensten? Laat je gegevens achter en wij nemen snel contact met je op.

    place