Heb je een vraag? Ons team zit voor je klaar!

Professionele servicedesk, snelle reactieSUPPORT

Office 365

Outlook, PowerPoint, Excel: we kennen ze allemaal als onderdeel van Office365. Maar Office365 is meer. Veel meer. Office 365 is dé online dienst van Microsoft die wij als Microsoft Gold Partner volledig ondersteunen. Je maakt hierbij géén gebruik van een lokale server. Met Office 365 werk je in de cloud waar en wanneer je wilt en met welk apparaat je wil. Het nieuwe werken! Office 365 biedt je een veelvoud aan diensten die voor iedere organisatie interessant kan zijn. Cloud computing voor ieder bedrijf. Groot of klein.

Microsoft Office 365 bevat cloudversies van onze meest vertrouwde software voor e-mail, communicatie en samenwerking, zoals Exchange Online en SharePoint Online. Ook in combinatie met onze bekende Office Professional Plus desktop suite. En dit alles met een stevige beveiliging en een Service Level Agreement die 99,9% uptime garandeert.

Als erkend Qualified Multitenant Hoster (QMTH) voor Office 365 ProPlus Program Provider is IT Support Groep bevoegd om Office 365 ProPlus licenties (inclusief E3 en E5) in te zetten in de gekozen cloudinfrastructuur-oplossing. Lees hier meer over de voordelen van het QMTH programma (Engelstalig).

Voordelen

De voordelen van Office 365:

  • Vrijwel overal toegang tot e-mail, documenten, contactpersonen en agenda’s
  • Office 365 werkt naadloos samen met Microsoft Office en andere programma’s
  • Veilig en betrouwbaar!
  • Altijd up-to-date door de laatste en nieuwste updates!
  • Controle via een eenvoudige beheerconsole over functies, instellingen en door de hele organisatie

Wil je meer informatie over
Office 365?

Heb je vragen?

Wil je iets weten over één van onze diensten? Laat je gegevens achter en wij nemen snel contact met je op.

    place