Heb je een vraag? Ons team zit voor je klaar!

Professionele servicedesk, snelle reactieSUPPORT

veilig werken op vakantie
Veilig werken tijdens de vakantie: waar werk jij deze zomer?
5 juli 2021
microsoft 365 prijzen
Prijzen Microsoft 365 stijgen in 2022
20 augustus 2021

Microsoft Inspire 2021: handige samenvatting.

microsoft inspire 2021 website 2300 x 1900

Afgelopen woensdag ging de online-editie van Microsoft Inspire 2021 van start! En uiteraard was en Joost en een aantal hallo, collega’s hierbij aanwezig om inspiratie op te doen en het laatste nieuws te horen over connectiviteit, de moderne werkplek, Azure Cloud, Microsoft Teams, Viva, Microsoft 11 én natuurlijk veiligheid. Wij bespraken de sessies voor jou in deze Microsoft Inspire 2021 samenvatting zodat jij niet alles opnieuw hoeft te kijken.

Wat is Microsoft Inspire?
Microsoft Inspire is een conferentie die jaarlijks door Microsoft Corporation wordt gehouden voor haar partners. Bij Inspire krijg je informatie over de roadmap van Microsoft voor het komende jaar, kun je netwerken, delen ze best practices, ervaar je de nieuwste productinnovaties en leer je nieuwe vaardigheden en technieken. Tot 2019 werd MS Inspire live gehouden in Las Vegas waarbij 20 000 deelnemers verdeeld over 3 dagen aanwezig waren. Vanaf 2020 werd Inspire digitaal georganiseerd vanwege corona. Er zijn ook keynote sprekers van Microsoft-managers, aanbevolen sprekers, specifieke aanbiedingen voor bedrijfstracks en honderden sessies.

Samenvatting Microsoft Inspire 2021
Vanuit hallo, en IT Support Groep zijn vier van onze ICT-professionals aangeschoven.
Ze hebben ieder gelet op andere aspecten:

Joost Merkx: Organisatiebreed georiënteerd
Laslo Zijlstra: VoIP, Connectiviteit, Bellen met Teams
Sven van den Ing: Microsoft 365
Sven Visser: Infra en security

Ben je toch benieuwd naar de sessies van Inspire 2021 van Microsoft? Je kunt ze natuurlijk altijd zelf terugkijken. Bekijk hier de Microsoft Inspire sessies van 2021.

Tijdens de samenvatting van Microsoft Inspire 2021 kwam ook naar voren dat er meer nieuws is! Zoals Microsoft 11 én Windows 365. Hieronder meer informatie daarover.

Windows 365 Cloud PC

microsoft inspire 2021

Microsoft heeft woensdag ook Windows 365 aangekondigd! Dit is een cloudservice die een nieuwe manier introduceert om Windows 10 of Windows 11 (wanneer deze beschikbaar komt) te ervaren voor bedrijven van elke omvang. Windows 365 brengt het besturingssysteem naar de Microsoft-cloud en streamt de volledige Windows-ervaring – apps, gegevens en instellingen – naar persoonlijke of zakelijke apparaten. Veilig en gebouwd volgens de principes van Zero Trust.

Windows 365 beveiligt en slaat informatie op in de cloud, niet op het apparaat. En biedt een veilige, productieve ervaring voor werknemers, van stagiaires en contractanten tot softwareontwikkelaars en industrieel ontwerpers. Windows 365 creëert ook een nieuwe hybride persoonlijke computercategorie genaamd Cloud PC, die zowel de kracht van de cloud als de mogelijkheden van het apparaat gebruikt om een ​​volledige, gepersonaliseerde Windows-ervaring te bieden.

“Met Windows 365 creëren we een nieuwe categorie: de Cloud PC”, zegt Satya Nadella, voorzitter en CEO van Microsoft. “Net zoals applicaties met SaaS naar de cloud werden gebracht, brengen we nu het besturingssysteem naar de cloud, waardoor organisaties meer flexibiliteit en een veilige manier krijgen om hun personeel productiever en verbonden te maken, ongeacht de locatie.”

Publicatiedatum 19-07-2021

Meer informatie over het laatste nieuws van Microsoft?
We helpen je graag.

Heb je vragen?

Wil je iets weten over één van onze diensten? Laat je gegevens achter en wij nemen snel contact met je op.

    place