Heb je een vraag? Ons team zit voor je klaar!

Professionele servicedesk, snelle reactieSUPPORT

Veilig thuiswerken
Veilig thuis (blijven) werken
20 mei 2021
slimmer-werken-it-moet-geen-zorg-zijn-maar-ondersteunend
Slimmer werken: IT moet geen zorg zijn, maar ondersteunend
28 juni 2021

Migratie naar Office 365 zorgt voor meer rust

Migratie naar Office 365 zorgt voor meer rust

Resultaat

  • Meer rust door overal en altijd toegang tot alle documenten.
  • Altijd en overal kunnen werken.
  • Altijd de laatste up-to-date versie van een document.
  • Altijd de klantgegevens bij de hand door koppeling met de telefooncentrale.
“Het werken in de cloud zorgt echt dat ik altijd en overal kan werken, dat geeft me zoveel rust.”

Migratie naar Office 365 zorgt voor meer rust

Over van de Wijgert

Van de Wijgert is al ruim 25 jaar de pallet- en recyclingspecialist in de regio Tilburg.

Zij bieden vele mogelijkheden op het gebied van pallet leveringen en het recyclen van diverse houtstromen. Of het nu gaat om kleine of grote aantallen pallets het wordt allemaal geleverd uit de ruime voorraad.

Ook hebben zij de capaciteit voor het leveren en vervaardigen van pallets in uiteenlopende aantallen en formaten.


Van de Wijgert: “Wij verkopen pallets geen computers”

Vandaag spreken we Jolanda van de Wijgert, trotse directeur van het familiebedrijf wat haar ouders zijn gestart. “Omdat we harder groeiden dan onze vorige IT-leverancier zochten we een nieuwe IT-partner die betrouwbaar en altijd bereikbaar is. Een leverancier die mij eerlijk adviseert wat het beste is voor mijn bedrijf. Wij bouwen echt een band op met onze klanten, dat willen we en verwachten we ook van onze leveranciers”.

Alles ging mis, maar iedereen bleef zijn best doen

Overstappen naar een andere leverancier is voor iedereen spannend, zeker als het om een nieuwe manier van werken gaat en de overstap naar werken in de cloud. Uiteindelijk zou dit veel voordeel opleveren. Van de Wijgert weet precies wat ze wil. “Ik leg uit wat ik nodig heb, daarna wil ik niet meer dat het mijn probleem is. Ik verkoop pallets geen computers”.

Dat was ook voor beide partijen duidelijk, maar Murphy’s law kwam om de hoek kijken. Alles wat mis kon gaan, ging mis. “Omdat iedereen zijn best bleef doen en we samen niet op gaven bleef ik vertrouwen hebben.” Zowel Van de Wijgert als IT Support Groep hebben ervan geleerd, waardoor de samenwerking nu prima verloopt.

Migratie naar Office 365 zorgt voor meer rust

De wensen van Jolanda werden omgezet in een advies en stappenplan om de migratie succesvol te laten verlopen:

1. Opnieuw inrichten van de IT-omgeving
2. Vervangen van de hardware naar flexibele werkplekken (laptops)
3. Overstap naar de cloud door inzet van Microsoft 365
4. Inrichting telefooncentrale, bellen via VOIP
5. Internetverbinding via glasvezel

Ook in dit stappenplan bleef de onderlinge communicatie heel belangrijk. Samen bespreken we steeds wat de gevolgen zijn van wijzigingen of aanpassingen. Dan kan iedereen daar rekening mee houden. Dit voorwerk zorgt dat veranderingen zonder problemen doorgevoerd kunnen worden. John van der Gijp van IT Support Groep heeft hier een eigen werkplek, hij hoort er echt bij, 1 x 2 weken is hij bij ons om te zorgen dat alles op rolletjes loopt. “Met hem kan ik lezen en schrijven”.

De migratie naar Office 365 brengt direct voordelen met zich mee. “Het is erg fijn dat mijn bureaublad er altijd overal hetzelfde uitziet en ik zeker weet dat ik altijd werk in het meest up-to-date document. Het werken in de cloud zorgt echt dat ik altijd en overal kan werken en iedereen toegang heeft tot de documenten. Dat geeft me zoveel rust”

“Net als met onze klanten wil ik een goede band met mijn leveranciers. De service en snelheid bij IT Support Groep is prima. Als ik bel krijg ik echt het gevoel dat ze me kennen en ze naar me luisteren. Eerlijk en met respect communiceren geeft het beste resultaat. Uiteindelijk hebben we samen hetzelfde doel: een goed werkende IT-omgeving, dan kunnen wij doen waar we goed in zijn: pallets verkopen.“

Download dit artikel als pdf

Volg ons op social media en schrijf je in voor onze nieuwsbrief

IT Support Groep vindt het belangrijk om relaties in beeld te brengen. Hun ambities, passies en ervaringen vormen de basis van verhalen die wij vanuit IT Support Groep graag delen met andere bedrijven. Dit om juist anderen te inspireren en te laten zien welke oplossingen helpen.

Heb je vragen?

Wil je iets weten over één van onze diensten? Laat je gegevens achter en wij nemen snel contact met je op.

    place