Heb je een vraag? Ons team zit voor je klaar!

Professionele servicedesk, snelle reactieSUPPORT

Microsoft Gold Partner

IT Support Groep is Gold Partner van Microsoft. Dit betekent dat wij het hoogste niveau aan competentie en ervaring in huis hebben op het gebied van Microsoft technologieën. Wij werken nauw samen met Microsoft en kunnen daardoor uitgebreide technische ondersteuning bieden voor jouw organisatie.

Ook is IT Support Groep in 2015 COSN Partner van Microsoft geworden. Als één van de eerste Nederlandse partners zijn we trots op deze benoeming die we vanuit Microsoft ontvingen.

Het COSN partnerprogramma (Cloud OS Network Partner) staat internationaal hoog aangeschreven. Het selecte netwerk staat volledig in het teken van hybride oplossingen; het efficiënt en optimaal verbinden van on-premise, private en public cloud. Concreet betekent dit dat wij bedrijven in staat stellen om afzonderlijke onderdelen van een IT infrastructuur als beste te combineren. Zo kunnen (maatwerk) applicaties draaien waar ze het beste presteren. Dit kan in eigen beheer zijn, in het Azure-datacenter of op ons eigen cloud-platform.

Partners zijn het fundament van het succes van Microsoft. Wij zijn constant op zoek naar de juiste partner bij de juiste eindklant om zo een oplossing te bieden waar onze eindklanten hun eigen digitale transformatie mee kunnen ondergaan. Het belang van de juiste kennis is hier essentieel. Het feit dat IT Support groep zowel Gold Cloud partner als COSN partner is geeft des te meer vertrouwen in onze strategische samenwerking

Ron Augustus (Directeur MKB en Corporate Accounts Microsoft Nederland)

Heb je vragen?

Wil je iets weten over één van onze diensten? Laat je gegevens achter en wij nemen snel contact met je op.

    place