Heb je een vraag? Ons team zit voor je klaar!

Professionele servicedesk, snelle reactieSUPPORT

Plan je werk nu nog beter met Microsoft Planner
29 maart 2018
GDPR: Welke ‘passende’ technische maatregelen neem jij?
3 april 2018

Referentiecase Hawedo over écht veilig werken

Resultaat

  • Optimaal werken met alles in de cloud
  • Flexibel werken met het beste uit Office 365 en SharePoint
  • Extra beveiligingslaag
  • 24/7 monitoring
  • Onbezorgd werken met onbeperkte ondersteuning

Alles wordt op afstand door IT Support Groep gemonitord dus dat veilige product en gevoel dat wij bieden aan onze klanten geeft IT Support Groep ons eigenlijk weer terug.

Bart & Susanne van der Wee 
Hawedo

 

Echt veilig werken doe je met de werk(hand)schoenen van Hawedo én de diensten van IT Support Groep

Hawedo in Dongen biedt als importeur een totaaloplossing in persoonlijke beschermingsmiddelen. De ‘bekende’ werkhandschoenen van Hawedo bieden optimale balans tussen bescherming, comfort, grip en slijtvastheid voor vele toepassingen. “Als persoonlijke bescherming een must is komen wij al snel om de hoek kijken,” vertellen Bart en Susanne van der Wee, directeuren/eigenaren van Hawedo. “Maar die persoonlijke bescherming in je werkzaamheden is vandaag de dag ook noodzaak als het gaat om je werkplek. Daarom werken wij samen met IT Support Groep.”

Uitdaging

“Op LinkedIn las ik ‘het verhaal’ van Bas van Verbunt Hockey en IT Support Groep.  Wij herkenden in het artikel (helaas) gelijk een aantal punten die Bas aanstipte. Ook wij als Hawedo ervaarden dagelijks problemen met opstarten en in de snelheid van onze systemen en hardware. We hebben toen contact opgenomen met Bas, die we vanuit het Dongense al jaren kennen. Hij vertelde hoe IT Support Groep zaken had aangepakt als analyse, advies en de overstap verzorgden. Wij hebben toen de knoop doorgehakt en IT Support Groep als één van de mogelijke toekomstige IT partners uitgenodigd voor een kennismaking. Toen is het snel gegaan. Na een uitgebreide inventarisatie o.a. hier op locatie, werd het advies met daarin onze wensen gepresenteerd.”

Oplossing

Het familiebedrijf Hawedo specialiseert zich al vanaf eind jaren ’80 volledig op de import en export van de unieke handschoenen. Vandaag de dag komen de meeste werkhandschoenen uit Japan, China, Pakistan en India. “Ik reis regelmatig naar onze leveranciers,” gaat Bart verder. “Dat betekent dus dat ik overal en altijd moet kunnen werken. Dit was dan ook één van onze belangrijke eisen. Het advies van IT Support Groep werd ‘optimaal werken met alles in de cloud’. En dat doen we nu! We werken met Office 365, SharePoint, Exact Online en beveiligen alles nog eens extra met een Barracuda Firewall. Alles wordt op afstand door IT Support Groep gemonitord dus dat veilige product en gevoel dat wij bieden aan onze klanten geeft IT Support Groep ons eigenlijk weer terug,” sluit Bart af.

Over de samenwerking

IT-adviseur Sander van Stiphout bezoekt Hawedo regelmatig en spreekt daar, naast Bart en Susanne, ook vaak Paul Hoosemans, Business Procesmanager bij Hawedo. “Het is fijn om met een partij te werken die duidelijkheid en transparantie schept. We weten altijd waar we aan toe zijn doordat de servicedesk ons op de hoogte houdt over updates en/of meldingen. Daarnaast weet Sander mij te vinden over algemene zaken en actuele ontwikkelingen zoals nu de GDPR. Dit is een mooie en ‘gouden’ combinatie voor ons. Zo kunnen we snel schakelen zowel op service als op inhoud. En dat is nodig gezien het innovatieve karakter van Hawedo,” vertelt Paul.

Hawedo klaar voor de toekomst

De IT omgeving van Hawedo is, in samenwerking met IT Support Groep, klaar voor de toekomst. “We zijn sinds kort exclusief dealer in Nederland voor de eerste werkhandschoen van Kyorene waarin het ultra dunne materiaal Grafeen is verwerkt,“ gaat Paul enthousiast verder. “Dit materiaal is een onderdeel van grafiet en bestaat, net als een diamant, volledig uit koolstof en dus extreem sterk. Onze nieuwste werkhandschoenen zijn hierdoor breed inzetbaar in verschillende branches. Van productie, industrie tot in de bouw. En we ontwikkelen maar door. We verwachten dat we op korte termijn nog 3 nieuwe modellen gaan vermarkten. Als dat geen innovatie is. Het is dus goed dat we ons, in een veilige IT omgeving, kunnen focussen op onze core business . Onze IT is nu in goede handen en dat geeft zeker (nacht)rust,” sluit Paul af.

Hawedo zorgt voor veiligheid op de werkvloer, IT Support Groep zorgt vandaag de dag voor de veiligheid van onze IT omgeving.

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws!

Volg ons op social media en schrijf je in voor onze nieuwsbrief

IT Support Groep vindt het belangrijk om relaties in beeld te brengen. Hun ambities, passies en ervaringen vormen de basis van verhalen die wij vanuit IT Support Groep graag delen met andere bedrijven. Dit om juist anderen te inspireren en te laten zien welke oplossingen helpen.

Heb je vragen?

Wil je iets weten over één van onze diensten? Laat je gegevens achter en wij nemen snel contact met je op.

    place