Heb je een vraag? Ons team zit voor je klaar!

Professionele servicedesk, snelle reactieSUPPORT

optimale flexibiliteit in de cloud
Optimale flexibiliteit door volledig werken in de cloud
20 april 2021
Veilig thuiswerken
Veilig thuis (blijven) werken
20 mei 2021

IT Support Groep sluit zich aan bij hallo,

IT Support groep sluit zich aan bij hallo,

We zijn enthousiast jullie te kunnen vertellen dat IT Support Groep zich heeft aangesloten bij hallo,.

Na jaren van gezonde groei is aansluiting bij hallo, een logische stap. Hiermee kunnen we onze klanten naast een landelijke dekking toegang bieden tot een nog breder portfolio aan diensten. Daarnaast brengt de samenwerking ook nieuwe doorgroeimogelijkheden voor onze medewerkers. Samen met het team van hallo, zullen we nog beter kunnen anticiperen op de snelle ontwikkelingen in de ICT.

hallo, is net als wij de ICT-partner voor alle ondernemers en MKB-bedrijven en zorgt dat je altijd en overal kunt werken en bereikbaar bent. Met slimme online werkplekken, flexibele telefonie, stabiel zakelijk internet en veilige cloud oplossingen die voor jou werken en niet andersom. Zij heeft regiokantoren Alkmaar, Amsterdam, Barendrecht, Leeuwarden, Zeewolde en vanaf nu ook in Tilburg. Op de Caribbean zijn zij vertegenwoordigd op Aruba, Curaçao en Bonaire.

De samenwerking met ons als regionale hub voor Zuid-Nederland is voor hallo, een belangrijke stap in realiseren van een landelijke dekking.

Wij blijven jouw vertrouwde partner waar we je met al jouw IT-vraagstukken helpen. Enige verschil is dat we nu nog meer kennis en collega’s in huis hebben om jou goed van dienst te zijn, nog steeds gewoon vanuit ons kantoor in Tilburg.

 

 

Publicatiedatum 04-05-2021

Meer informatie?
We staan voor je klaar.

Heb je vragen?

Wil je iets weten over één van onze diensten? Laat je gegevens achter en wij nemen snel contact met je op.

    place