Heb je een vraag? Ons team zit voor je klaar!

Professionele servicedesk, snelle reactieSUPPORT

optimale samenwerking midpoint
Werken waar je maar wilt én een optimale samenwerking
20 april 2021
IT Support groep sluit zich aan bij hallo,
IT Support Groep sluit zich aan bij hallo,
4 mei 2021

Optimale flexibiliteit door volledig werken in de cloud

optimale flexibiliteit in de cloud

Resultaat

  • Slimmere en efficiëntere manier van werken door gebruik van Office 365
  • Kostenbesparing door volledig werken in de cloud
  • Optimale flexibiliteit om klanten nog beter van dienst te zijn
“Volledig in de cloud werken bespaart ons kosten en zorgt dat wij met optimale flexibiliteit onze klanten nog beter van dienst kunnen zijn.”

Over De Beer Accountants en Belastingadviseurs
De Beer is opgericht in 1952 en heeft inmiddels een team van 85 adviseurs en specialisten in dienst. Zij verrichten controle-, beoordelings-en samenstellingsopdrachten voor relaties in nagenoeg alle sectoren van het bedrijfsleven, de zakelijke dienstverlening en non-profitorganisaties.


 

Optimale flexibiliteit door volledig werken in de cloud

“Eind vorig jaar stonden we voor een enorme uitdaging: met ruim 90 werkplekken verhuizen van twee panden naar een nieuw pand. Door alle disciplines onder één dak te brengen konden we de efficiency verhogen en kosten besparen” vertelt Will van der Zande, ICT Manager bij De Beer Accountants en Belastingadviseurs. “Samenwerken is een sleutelwoord bij ons, niet alleen met onze cliënten maar ook tussen de diverse disciplines, daar willen we optimaal flexibel in zijn.”

Optimaal flexibel door een nieuwe manier van werken

Door de verhuizing is ook de overstap naar het nieuwe werken in een stroomversnelling gekomen. De Beer wilde vooral slimmer en veiliger werken en daardoor optimaal flexibel zijn. Volledig overstappen naar de cloud maakt dat mogelijk.
Maar hoe pak je dat aan in een bedrijf waar iedereen gewend is aan een traditionele manier van werken?

Na een gesprek met Marc Franken van IT Support Groep was iedereen overtuigd. “De enorme kennis en relaxte manier van communiceren gaf ons het volledige vertrouwen: met IT Support Groep durfden we de stap naar de cloud en het nieuwe werken te nemen. “ 

Samen de sprong in het diepe gemaakt

IT Support Groep heeft de wensen van De Beer vertaald in een advies en implementatieplan waarin verschillende stappen genomen moesten worden:

  1. Overstap naar de cloud door inzet van Microsoft Office 365
  2. Applicaties beschikbaar maken vanuit het werkportaal
  3. Overstap naar VoIP: bellen via internet
  4. Opnieuw inrichten van de kantoorinfrastructuur
  5. Inrichten van veilige werkplekken met optimale controle over gebruikersidentiteiten en toegangsstromen

Door de verhuizing moesten er snel stappen gemaakt worden. Het advies van IT Support Groep: eerst de werkplek in de cloud inrichten en iedereen voorzien van een laptop, daarna pas de fysieke verhuizing. En dat binnen 3 maanden.

“Het beste wat ze ons hadden kunnen adviseren, zegt Twan Maton, partner bij De Beer Accountants en Belastingadviseurs. “Op vrijdag zijn we verhuisd en op maandag kon iedereen gewoon werken. In onze begroting voor de verhuizing hadden we 2 dagen omzetverlies opgenomen. Dat was niet nodig doordat we samen met de mannen van IT Support Groep en de nodige voorbereiding in één weekend alles compleet hebben opgeleverd. We hebben dit project echt samen opgepakt.”

“IT Support Groep heeft haar beloftes waargemaakt, de korte lijnen, directe contacten en expertise maakt het voor ons een fijne partner om mee samen te werken. Volledige in de cloud werken bespaart ons kosten en zorgt dat wij met optimale flexibiliteit onze klanten nog beter van dienst kunnen zijn.”

Download dit artikel als pdf

Volg ons op social media en schrijf je in voor onze nieuwsbrief

IT Support Groep vindt het belangrijk om relaties in beeld te brengen. Hun ambities, passies en ervaringen vormen de basis van verhalen die wij vanuit IT Support Groep graag delen met andere bedrijven.
Dit om juist anderen te inspireren en te laten zien welke oplossingen helpen.

Heb je vragen?

Wil je iets weten over één van onze diensten? Laat je gegevens achter en wij nemen snel contact met je op.

    place