Heb je een vraag? Ons team zit voor je klaar!

Professionele servicedesk, snelle reactieSUPPORT

Printen lukt niet meer na Windows 10 update, help!
Printen lukt niet meer na Windows 10 update, help!
16 maart 2021
databescherming facebook hack
Databescherming: oud datalek Facebook duikt weer op
6 april 2021

Bellen via Microsoft Teams 

bellen via Microsoft Teams

Nieuw: bellen via Microsoft Teams 

Microsoft Teams heeft alles in haar platform om samen te werken. 

Door de integratie met Office 365 heb je op 1 plaats alles om samen te werken, documenten te delen en op te slaan. De meeste functionaliteiten zoals chatten en een online meeting via Teams is voor de meeste mensen al bekend.  

Ook bellen via je PC is niet nieuw, Voice over IP (VOIP) wordt al regelmatig ingezet. We zien dat het communicatieplatform van veel bedrijven verschuift naar Microsoft Teams. Daarom is het zo fijn dat je nu ook via Teams kunt bellen. 

Onze specialisten Yunus en Stefan leggen uit hoe het werktWe koppelen de Microsoft Teams accounts aan de telefooncentrale. Hierdoor zijn alle andere apps overbodig en kun je alle communicatie vanuit 1 platform, Teamslaten verlopen 

Het bellen via Teams maakt het mogelijk om vanaf je Teams account niet alleen naar je collega’s te bellen maar ook naar externe telefoonnummers. Hiervoor maakt je account connectie met de telefooncentrale en wordt de verbinding gelegd. Je kunt op die manier via je vaste nummer bellen en gebeld worden. 

Het maakt dus niet meer uit, waar je bent of waar je werkt, je kunt altijd bellen en gebeld worden via je je Teams account. Of dit nu via je mobiel, laptop of tablet is, zolang er een Teams account op zit kun je bellen en gebeld worden. “Alles wordt geïntegreerd in je Teams-account, je hebt maar 1 platform nodig dat je gebruikt om (samen)te werken en te communiceren, vertelt Stefan.  

Grote voordeel wat we bij onze klanten zien is dat medewerkers niet hoeven te wennen aan weer een nieuwe applicatie, Teams kennen ze al. Yunus adviseert onze klanten bij het inrichten en telefonieoplossingen“Bij bellen via Teams hoef ik weinig uitleg te geven, mensen kennen het al, het spreekt voor zich. 

 

bellen via microsoft teams

Publicatiedatum 23-3-2021

Meer informatie over bellen via Teams?
We helpen je graag.

Heb je vragen?

Wil je iets weten over één van onze diensten? Laat je gegevens achter en wij nemen snel contact met je op.

    place